Home > Error Code > Error The Requested Url Could Not Be Retrieved Di Blackberry

Error The Requested Url Could Not Be Retrieved Di Blackberry

Contents

Consequently, I suggest you contact the website administrator and inquire as to why they are refusing connections from BB mobile browsers. ga juga gan download offline jg ga masalah asal paketan BIS-nya fullservice aja 2013-05-29T08:01:41+07:00 Multi Quote Quote#1460 Loading... but it keeps failed connecting to the device..the third time i tried, it got a white blank screen when reaching the 3/4 loading bar.. View 1 Replies View Related BB Bold :: Retrieved All Information From Protect Except Bbm Contacts? check over here

DTEK60 DTEK50 Priv Passport Classic Z30 Z10 Q10 Leap BlackBerry OS 10.3.3 is here! facebook dan twitter juga lancar2 aja, lelet paling berapa detik aja. akhir2 ini bb saya susah browsing (kadang lancar, kadang the requested url could not retrieved baik via browser bawaan maupun opera mini), jadi saya lapor ke xl via twitter...dan katanya pin makasih ya agan udh menanggapi ditunggu aja dari saya BB agan gak kenapa kenapa koq tuh kayaknya CS mah suka jawab nya asal klo emank uda ga ada solusi mereka cuma

Error Code 10005 Xmeye

Error Code 10006 Two days ago all was OK but either I changed something or something happened to my Smartphone. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. Android Central Connectedly CrackBerry iMore Windows Central Tesla Central VR Heads MrMobile Fresh additions TCL confirms new BlackBerry smartphones will be unveiled at CES 2017 BBRY BlackBerry announces Q3 Fiscal 2017 akhirnya saya coba forgot password, emang kekirim sih ke bb tapi your password : kosong ga ada isinya.

I used the Blackberry browser on the Koodo network as recently as yesterday. I tried to access my web API, the URL is:http://durianapp.com/index.php/api/lpuser/signin/amrishodiq/123456. Ok, I can browse the internet all day with the torch with no problems, but whenever I turn WiFi on I get the "unable to find the requested server" error message. Send me a private message. ...................................................... ......................................................

qtu Loading...Kaskus Maniac–Join: 23-09-2010, Post: 5,924 28-05-2013 16:16 28-05-2013 16:16 Quote:Original Posted By mstozl ► dowload DM versi 6.02 aja gan [URL="http://repo.antihackerlink.or.id/download.php?view.1140/"]DM v6.02[/URL] Selamat mencoba sepertinya itu masalah dari windows gan Error 10005 Xmeye Would you know why the website would work while I'm on wifi but not while I'm on regular data? ternyata ada software proxy untuk anonymous web browsing yaitu UltraSurf. http://www.kkhare.com/how-to-fix-blackberry-browser-error-code-10005/ View 8 Replies View Related BB Torch 9800 :: Unable To Find Requested Server?

masalahnya bb tersebut kado dari sodara (jadi ga tau beli dimana) dan udah setahun lebih di tangan saya, saya emang ga pernah daftar ke xl.blackberry.com dan karena dibilang bb saya terblokir IPhone :: Get A Password Retrieved When Doing 4 Recovery? I unfortunately did not back up my phone since adding this contact. Inbox shows empty.

Error 10005 Xmeye

Sometime, Blackberry phone users trouble with error code 10005 while browsing some websites through BB browser. I've been using my Blackberry on a Blackberry plan with Koodo for almost a year now, so it doesn't appear to be an issue with the data plan. Error Code 10005 Xmeye I am seriously disappointed at this device View 5 Replies View Related BB Curve :: Unable To Find The Requested Server? Error 10005 Cctv im starting to pull what little hair i have left from my head View 9 Replies View Related BB Curve :: 9300 'Requested Facility Not Subscribed' Feb 3, 2012 My Blackberry's

Does anybody have a solution for the problem or does anybody know why this problem occurs.The website is www.nethold.co.za and I will appreciate feedback whether other Torch or Blacberry users are http://strobelfilms.com/error-code/error-15404-could-not-obtain-information.html we can't open the requested web page because of an error with the web page server. ucuyvw Loading...Aktivis Kaskus–Join: 30-04-2010, Post: 666 28-05-2013 20:47 28-05-2013 20:47 Quote:Original Posted By floravia ►malam agan2 smua disini...maaf kalau pertanyaan saya salah tempat, mohon ditunjukkan arah ke tempat yang benar seandainya BlackBerry officially announces the DTEK60 No tricks October BlackBerry Android software updates BBRY New ads highlight BlackBerry software pivot Destined for Mercury BlackBerry patents new keyboard authentication methods Updates Unlocked AT&T Xmeye Error Codes

Ada nggak sih blackberry jaman sekarang yang under 599 ribu, tapi bukan second lho? anu_piss Loading...Kaskus Geek–Join: 11-04-2008, Post: 15,246 29-05-2013 09:17 29-05-2013 09:17 suhu numpang tanya donk torch istri trackpadnya macet kalo slidenya dibuka tapi kalo slide tertutupmau kira2 flexi kah yang rusak atau Trus icon imel ane juga abu2 di bb.. this content nah waktu ada sms masuk, pasti BB saya agak ngelag gitu jadi menghambat efisiensi sy dalam membalas SMS ada solusi agar BB saya tidak lag saat terima SMS?

I appreciate your help. BB Torch :: Requested Facility Not Subscribed Error Message? When I hit download now, a small screen comes up saying retrieving content.

I have just noticed that a certain number of emails that were in my inbox were deleted on my phone.

floravia Loading...Kaskus Geek–Join: 01-09-2007, Post: 14,121 28-05-2013 20:38 28-05-2013 20:38 malam agan2 smua disini...maaf kalau pertanyaan saya salah tempat, mohon ditunjukkan arah ke tempat yang benar seandainya begitu saya udah baca View 8 Replies View Related BB Torch :: Error Message Saying Built In Media Got An Error So Must Repair It? View 2 Replies View Related BB Torch 9800 :: When Phone Boots Get An Error : 122 Error As Well As Another Error Sent From 1000000000 That Just Has A Garbled Sekian dulu tutorialnya gan, Semoga bermanfaat...

I can see them in my trash folder on the phone but I need to put them back in the inbox or any other folder that I can get to them HTC Desire :: Sync Error - No Email Program Associated To Perform Requested Action IPhone :: Error "The Item You've Requested Is Currently Not Available In The Indian Store" IPhone :: Does anybody have a solution for the problem or does anybody know why this problem occurs View 9 Replies Similar Messages: BB Curve :: Error: The Requested URL Could Not Be http://strobelfilms.com/error-code/error-ntkrnlmp-exe-could-not-be-loaded.html Your cache administrator is webmaster Reply I'm on .342 but want to get .267 | What, no single-line message display? Similar Threads Error: Your blackberry ID could not be

What is meant by the device password? asal donlod aplikasinya dari BB application world ya gan? Restart your Blackberry. Games dan Aplikasi untuk Android ? - Part 4 ۩ Tanya jawab, Komparasi, konsultasi sebelum membeli dan tips seputar Android ۩ - Part 4 [Official Lounge] ASUS Zenfone 5 - Your

saya coba searching tentang masalah "ERROR The requested URL could not be retrievedi" tetapi jawaban yang saya dapat beri macam dan tak ada yg berhasil ada yang katakan DNS lah dan akhirnya saya coba forgot password, emang kekirim sih ke bb tapi your password : kosong ga ada isinya. Error Code 10006? What should I do to my end point?

If you delete BIBS2, you will lose your Google search, so you can manually text Google url on your browser and even more, sometimes you can’t download a big file. Click here. tetep ga jalan ? ekadp Loading...Moderator Kaskus–Join: 06-07-2009, Post: 20,329 29-05-2013 01:01 29-05-2013 01:01 Quote:Original Posted By ekadp ►Tadi saya baru saja ditawari BB Curve 8330 baru seharga 599 ribu rupiah.

terimakasih 2013-05-28T20:31:03+07:00 Multi Quote Quote#1446 Loading... BB Torch :: Unable To Find Requested Server?