Home > Could Not > Could Not Start Asp Net Atl Server Debugging Vista

Could Not Start Asp Net Atl Server Debugging Vista

Contents

I'm not sure if perhaps you didn't include that switch? To enable Windows Authentication, open the IIS Manager administration tool by running Start > type inetmgr in the search box, navigate to your application, choose the Authentication tab, and Enable Windows Details of msvsmon.exe and its configuration ... The version in-fact did change. Source

Creating a project in an existing solution will likely set the URL above to localhost/solution/project. Dont know how it got changed. If that switch doesn't work for some reason then manually enabling them like you did is important. 3. youray Punk-Coder Blog 10/4/2006 10:59 AM I ran into this today and thought that I would put a like to it on my blog. http://stackoverflow.com/questions/3649876/could-not-start-asp-net-or-atl-server-debugging

Unable To Start Debugging On The Web Server. The Web Server Is Not Configured Correctly

I canĀ“t run visual studio 2012 debug for asp net using IIS7. ... Best Regards Davide Davide - Tuesday, July 17, 2007 7:13:55 PM Brian, Thanks for your help - this has resolved a lot of issues. But did when I added into the Local Intranet Zone. Reply Anonymous February 23, 2007 at 9:47 am Doe's Windows Authentication only show up in the list if you have Business or Ultimate?

but now it gives "authentication error" which was a previous error before installing debugassistant. I can atleast debug by attaching process. I am running IIS 7.5 on my local machine (Windows 7 Home Premium) and localhost works for about three requests and then stops ... WARNING FOR SHAREPOINT ADMINS ---------------------------------------------- I am using SharePoint Portal server and host both SPS and non-SPS web sites within IIS.

The problem here is after forcing the url into https then the user has to login twice. using localhost iis or using the inbuilt testing ... .spl_shd_plus { background-color:#FDFEEE; } > Ads related to how do you debug asp.net using localhost IIS Programming for ASP.NET - Experts Exchange An unexpected error occurred on a send." I have installed SP1 for Web Developer Express and the Vista update patch. http://mvolo.com/fix-problems-with-visual-studio-f5-debugging-of-aspnet-applications-on-iis7-vista/ Ryan Farley 11/19/2008 9:25 PM @Estetik, grazie per il commento.

so, what ports do I need to open on the server more than 135? We converted an application from 1.1 to 2.0 and don't want to revert back. FYI, regarding item #2 above in Brian's April 9 comment, I found it necessary to follow Neil's configuration step in IIS Admin, despite typing the "aspnet_regiis.exe -ir -enable" command a couple Thanks, Mike Reply Anonymous June 19, 2007 at 1:18 pm Hi Mike, I am still not able to debug (I still get same authentication error), but above mentioned changes in cmd

Http Error 503. The Service Is Unavailable.

No problem! http://www.thecodingforums.com/threads/could-not-start-asp-net-or-atl-server-debugging.20381/ It looks for the aspnet_wp.exe process, which is running as ASPNET on both machines. Unable To Start Debugging On The Web Server. The Web Server Is Not Configured Correctly I am able to ... If I enable both Forms and Windows auth, then IIS manager complains I cant do both.

You'll be able to ask questions about coding or chat with the community and help others. this contact form The event logs should tell you the problem though. Configure other ... Good Luck ;) Firas 4/4/2007 11:50 AM Like Mycroft mentioned on #3 the fix for me was moving localhost from trusted zone to intranet.

Reply Anonymous February 21, 2007 at 12:18 am Thanks guys for helping me out. All worked again once the "ASP.NET machine account" was added. However, you can use IIS to do this, if your using IIS 5.1, download the MS IIS ... http://strobelfilms.com/could-not/could-not-select-gmail-on-the-imap-server-vista.html Hope this help Mike H 5/9/2007 6:07 PM In my case the problem was that .Net 2.0 was the settings for default site, but the app I wanted to debug was

I've set up debugging in Visual Studio 2008 to IIS instead of the built in server so I can .... If it still fails, please check the "Application" eventlog to determine the exact cause of worker process AV, and post it here. Note: Just to confuse things, when you use the IIS admin tool and right-click and ......

All my research has sent me to this blog entry: http://blogs.iis.net/ ...

There are a handful of posts about trying to get this to work in various ways … most of which are missing key information needed to *really* get it to work. Reply Anonymous April 6, 2007 at 12:02 pm I have done all these steps and everything works - almost. For example, if I copy the WebSite1 to any other directory, then add this project into my new VS solution, then I will not able to debug this web project. This will ensure that IIS is configured correctly to run ASP.NET applications locally.

Installation. Reply Anonymous May 21, 2007 at 4:56 am Hi Mike, I did follow all the steps describe here. John 1/25/2007 11:30 AM I am using Visual Studio 6. http://strobelfilms.com/could-not/error-1401-could-not-create-key-vista.html I am facing an issue while creating [ModuleServiceMethod](ModuleService) .I actually wanted to do I/O stuff on the server side ,but it seems most of the articles on the web are in

thanks dude Ali 12/15/2008 11:54 PM Nice solution for debugging error i got the solution here from comments. http://localhost/test.htm -> c:\inetpub\wwwroot\test.htm ... Thanks everybody Paresh Dhokte 10/8/2006 9:42 PM Hi All.. I do have "Anonymous Authentication", "ASP.NET Impersonation", "Basic Authentication", "Forms Authentication", but no "Windows Authentication".

Richard Fisher 6/5/2007 6:06 AM One small aspect not to overlook is: In your Web.config file, in the compilation attribute, is Debug set to "True"? Anyone know how to change zone your website runs under? That did it. (Note that this solution is for the following cases: "if you install Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) or Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1)"). Please let me know if there are any other suggestions.

wiki.apache.org HowTo - Tomcat Wiki - FrontPage - General Wiki wiki.apache.org/tomcat/HowToContents. www.experts-exchange.com/Web_Development/Web_Languages-... In order to successfully debug a local IIS Web application, you must meet the ... Is three knights versus knight really winning?

When I log on as me, I get the usual error message. Reply Anonymous January 29, 2007 at 1:52 am Mike, after doing all the above steps, I am still getting the error "ASP.NET or ATL not installed" error mentioned by Marco earlier I need to debug it in IIS, so I put "Local IIS Web Server" with a Virtual directory. ... I tried everything!