Home > Could Not > Could Not Set Locale To Allow Processing Of Multibyte Characters

Could Not Set Locale To Allow Processing Of Multibyte Characters

I tried two cases: The initial value of LANG on my end is en_US.iso885915 and I also tried LANG=C. why do they give the same output? P.S. Should be set into English. have a peek at this web-site

more hot questions question feed lang-cpp about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation The machine is currently set up as a virtual machine host, with KVM/virsh hosting three JeOS guests. Name E-Mail (will not be published) Website Subscribe to comments feed Cancel Notify me of follow-up comments by email. up-to-date en_HK.UTF-8... https://software.intel.com/en-us/articles/cdiag912

Another possibly related problem happens when starting up the three guest operating systems. Measuring Water with a Holey Cube Shortest auto-destructive loop Why did Sansa refuse to leave with Sandor Cleagane (Hound) during the Battle of Blackwater? What's the difference between ls and la? The error is: "Catastrophic error: could not set locale "" to allow processing of multibyte characters".

However same code is building on Win XP without any error. All rights reserved. Best, -Yuxiang On Mon, February 24, 2014 10:06 pm, Greenberg, Jerry wrote: > Yuxiang, > > I logged in as you and I was able to compile the cxx file. > up-to-date en_NZ.UTF-8...

Why wouldn't the part of the Earth facing the Sun a half year before be facing away from it now at noon? The problem is that with previous versions this wasn't needed. Meantime I get this error while I was trying to compile at home." Obviously, there most be something about the PC setup outside the project that affects this - mustn't there? here A very significant percentage of all code in this world is done with all variable names and comments in english, just because: - it does not involve characters not supported by

Read-Only AuthorYogesh Zambare Posted6-Sep-2011 06:57 GMT ToolsetARM RE: error 869 Yogesh Zambare Hello Per Westermark, Thanks for immediate reply. Retarget.c: Error: #869: could not set locale "" to allow processing of multibyte characters Target not created Could you help me please with this problem? Read-Only Authorerik malund Posted8-Sep-2011 14:54 GMT ToolsetARM the first requirement to getting (timely) help is .... Can anybody help me o fix this issue?

Is it the right solution for this error? > > > Anybody get some experience or clue about solving this problem? > > Thanks for your attention. > > -Yuxiang > click site Just shut down the other (running) virtual machines, start the web-devel guest first, then start the other two. There are so many exceptionally strange posts here lately ! I'm presuming this is a very old page.

Perhaps remove the --locale option or change to one that does exist. Check This Out But what I was saying that if all the settings are same(compiler/linker paths etc) on WinXP and Windows 7, why my code is not building at all on Windows 7? Important information This site uses cookies to store information on your computer. When I try to start the third by hand, I get this non-descriptive error that even confounds google: virsh # start web-devel libvir: QEMU error : internal error QEMU quit during

up-to-date en_PH.UTF-8... It turns out that you must use the update-locale program for global locale updates: sudo update-locale LC_ALL="en_US.UTF-8" This command adds the LC_ALL entry to /etc/default/locale, but nothing changed until I rebooted By continuing to use our site, you consent to ARM’s Privacy Policy. http://strobelfilms.com/could-not/could-not-set-locale-to-allow-processing-of.html Does your source file have non-ASCII characters in it?

Some of these programmers requested that they had access to the Intel C++ compiler for various reasons and my employer supplied it for them. Besides, not only this happened, when I compile some other makefile. option to change the language of the compiler messages?

you reply There is no response or reply from any of the guru, time is runnign out.

By continuing to use our site, you consent to ARM’s Privacy Policy. I just have downloaded and tried to compile an existing project from examples ( these examples are being installed too during installation procedure of Keil MDK uVision3 V3.22 software ). Log in to post comments Anonymous said on Wed, 01/21/2009 - 04:28 I've seen that this error may be eliminated setting the environment variable LANG to C (export LANG=C in bash). Can any one help??????

Main site News People Download Run the code Input file Tutorials

Documentation Publications Events Contacts Forum Skip to content Board index Change font size FAQ Register Login Information The requested topic After reboot, the locale program reads the /etc/default/locale file, and sets the locales according to this file. Isn't dpkg-reconfigure supposed to set LC_ALL that anyways? have a peek here Thanks.

Another solution is to install the following package: apt-get install language-pack-en kristan2000June 28th, 2009, 05:58 AMI downloaded intel compiler c++ and fortran 11.0.081_32bit but when I try to complie I receive c++ compiler-construction mpi share|improve this question edited Nov 14 '12 at 20:38 sehe 213k25261357 asked Nov 14 '12 at 19:20 user1819905 405 Does the error message give a filename Don't show this message again Change Settings Privacy Policy Update ARM’s Privacy Policy has been updated. en_AU.UTF-8...

Read-Only AuthorArthur Khachatryan Posted12-Sep-2008 07:48 GMT ToolsetARM RE: Even axample project does not compiling Arthur Khachatryan I do hope that Keil developers should be able to help me on this matter. The SSH client in 10.7+ is. –Hristo Iliev Nov 16 '12 at 11:00 1 LC_ALL=en_US.utf8 has solved it ! Post requests, look for help, and discuss the code with the community of users and developers. What are those "sticks" on Jyn Erso's back?

Is this a bug in libvirsh? If they have problems installing the compiler then they might come to me and I try to solve them. How do I answer a question on graduate school applications on textbooks used in my classes, when my class didn't use a textbook? Home About Me Highlights Contact Testimonials Intel C++ Compiler problem on Ubuntu 8.04 January 23rd, 2009 | Categories: Linux, programming | Tags: I've just installed the Intel C++ compiler on a

Select from a wide range of quality replacement Bentley Power Steering Rack export INTEL_LICENSE_FILE='/opt/intel/Compiler/11.0/081/licenses:/opt/intel/licenses:/home/asus/intel/licenses:/opt/intel/Compiler/11.0/081/licenses:/opt/intel/licenses:/home/asus/intel/licenses' . /opt/intel/Compiler/11.0/081/bin/iccvars.sh ia32 . /opt/intel/Compiler/11.0/081/bin/ifortvars.sh ia32 ================================================== ===== wasserbett (http://www.wasserbettenhilfe.com) taxi from toronto airport to toronto (http://www.torontoairportcab.com/html/services.htm) If so, then it seems that the locale you're specifying doesn't exist on your new host. erik malund ... What is the proper usage of "identically zero"?

Jump to navigation Developer Zone Join today Log in DevelopmentOSAndroid*Chrome*HTML5Windows*Device2-in-1 & Ultrabook™Business ClientEmbedded SystemsIoTServer, Workstation, HPCTechnologyBig DataDual ScreenGame DevIntel® RealSense™ISA ExtensionsMachine LearningModern CodeNetworkingOpen SourceStorageToolsDeveloper TypeEmbedded SystemsGame DevMediaTechnical, Enterprise, HPCWebOSAll ToolsAndroid*HTML5Linux*OS X*Windows*ResourcesCode Read-Only AuthorPer Westermark Posted11-Sep-2008 18:51 GMT ToolsetARM RE: Even axample project does not compiling Per Westermark Does your code contain any multibyte characters? By continuing to use our site, you consent to our cookies. This is a common case and somebody else was meet with this problem ( post on 2007, I have found by searching ).

Or is it runtime error, presumably generated by MPI_Get_processor_name, since that's the only one handling strings?