Home > Could Not > Could Not Send Message Writestream Mapi Error Mapi_e_call_failed

Could Not Send Message Writestream Mapi Error Mapi_e_call_failed

http://blogs.msdn.com/b/stephen_grif...ange-2010.aspx Last edited by Peconet009; 10-03-2012 at 02:47 PM. Unlike the Exchange connector (in the evolution-exchange package), it does not use Outlook Web Access and requires direct access to the Exchange server. k4ch0 (k4ch0) wrote on 2012-12-11: #18 I also tried @dac922 new library and can confirm it worked for me. Changed in openchange (Ubuntu Quantal): status: Triaged → Won't Fix See full activity log To post a comment you must log in. have a peek at this web-site

Ted (artisdom) wrote on 2012-11-15: #18 thanks, it works. See full activity log To post a comment you must log in. As such, this bug is not fixed, there does not currently appear to be a work around, and the evolution team appear to be waving their hands and saying It's not Mark as duplicate Convert to a question Link a related branch Link to CVE You are not directly subscribed to this bug's notifications.

None, the status of the bug is updated manually. Please help us by testing this new package. Report a bug This report contains Public information Edit Everyone can see this information.

Comment on this change (optional) Email me about changes to this bug report openchange (Ubuntu) Edit Fix Released High Jelmer Vernooij Edit You need to log in to change this Subscribing... [email protected] (osbornab) wrote on 2012-11-08: #5 See this thread: https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=682449 An issue with openchange. Closes: #692727 -- Jelmer Vernooij

evolution-ews bug: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/evolution-ews/+bug/1056942 Alessandro (bruso) wrote on 2012-10-25: #10 Hi All, I've the same problem, now I'm working with a little workarond, I'm writing my email in "Plain Text" format, I I am running ubuntu 10.10, evolution 2.30.3. mapi v3.6.0-0ubuntu1 / Evolution 3.6.0 / Exchange 2010 / LinuxMint 14 (Ubuntu 12.10) recently updated from LinuxMint 13 (Ubuntu 12.04) MAPI_E_CALL_FAILED (0x80004005) dac922 (dac922) wrote on 2012-12-06: #13 I build a https://bugs.launchpad.net/bugs/1053510 Thanks a lot.

HomeSitemap Services Welcome Home » Software » Evolution Mapi Error While Sending Message Evolution Mapi Error While Sending Message Posted on admin in Software on February 27, 2015 Comments Off on http://packages.debian.org/sid/libmapi0 Don't know why the ubuntu guys don't fix it in their repository. Another strange remark. Debian Bug tracker #692727 GNOME Bug Tracker #682449 URL: The information about this bug in Launchpad is automatically pulled daily from the remote bug.

Thank you. http://www.archivum.info/[email protected]/2013-01/24250/(Bug-1073991)-Re-Cannot-send-emails-The-reported-error-was-quot-Could-not-send-message-WriteStream-MAPI-error-MAPI_E_CALL_.html To manage notifications about this bug go to: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/openchange/+bug/1073991/+subscriptions -- ubuntu-bugs mailing list [emailprotected] https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs [Morewiththissubject...] [Bug 1073991] Re: Cannot send emails: The reported error was "Could not News You Can Use. The error message is "error while sending message, could not send message".

Will happen in the next upload. ** Changed in: eglibc (Ubuntu) Assignee: (unassigned) => Adam Conrad (adconrad) ** Changed in: eglibc (Ubuntu) Importance: Undecided => Medium ** Changed in: eglibc (Ubuntu) Check This Out Edit (2.5 MiB, application/x-tar) I did patch OPENCHANGE and i tested it. Results 1 to 2 of 2 Thread: Evolution: error when sending mail in HTML format Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch Kris (middle-open) wrote on 2012-10-23: #6 Its even worse when I tried to sent email without html formatting, the error message was: The reported error was "Could not send message.". :(

Right now I'm using exchange webmail, as the evolution-ews plugin has problems sending as well. :-( Regarding webmail, chrome only support the webmail lite, so use firefox. The reported error was "Could not send message: WriteStream: MAPI error MAPI_E_CALL_FAILED (0x80004005) occurred". The mail server i am … //bugs.launchpad.net/evolution-mapi/+bug/361991. http://strobelfilms.com/could-not/error-bpbrm-could-not-send-server-status-message.html I am trying to test evolution-mapi, … libexchangemapi-Message: exchange-mapi-connection.c:2874: exchange_mapi_create … MapiLogonProvider : MAPI_E_NETWORK_ERROR (0x80040115) (evolution:4292): libexchangemapi-DEBUG: Deleting profile [email protected] libexchangemapi-Message: exchange-mapi-connection … 06.04.2014 · EVOLUTION FACTS INTRODUCTION Modern scientists all over

NOTE2: I suspect that the only reasons I have libmapi dev was a side effect of trying to fix the problem. Thanks a lot. -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. Edit Remove 76 This bug affects 13 people Affects Status Importance Assigned to Milestone evolution mapi Edit Unknown Critical gnome-bugs #682449 evolution-mapi (Ubuntu) Edit Confirmed Undecided Unassigned Edit Also affects project

Thanks!

Edit bug mail Other bug subscribers Subscribe someone else Patches Openchange (edit) Add patch Bug attachments Dependencies.txt (edit) ProcEnviron.txt (edit) Add attachment Remote bug watches gnome-bugs #682449 [RESOLVED NOTGNOME] Edit Bug saetechnologies.com - Colorway Wordpress Theme by InkThemes.com Benjamin Miles…… Evolution: error when sending mail in HTML format … Could not send message: WriteStream: MAPI error MAPI_E_CALL_FAILED … I tried various debug logging per projects.gnome.org/evolution/bugs.shtml and did not find I had this problem on Ubuntu 12.10 using evolution 3.6.0-0ubuntu3, with libmapi0 1.0-2.

To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. ** If you are logged in, most ads will not be displayed. ** Linuxforums now Samarjit Adhikari Tue, 29 Jan 2013 05:12:07 -0800 ** Tags added: verification-done -- You received this bug notification because you are a member of Ubuntu Bugs, which is subscribed to Ubuntu. I get an "Error while sending message" message. have a peek here juri (eng-juri) wrote on 2012-11-09: #10 FOR UBUNTU I DONT SEE THE PATCH.

Patrick Fratczak (patfrat) wrote on 2012-10-26: #8 I confirm this bug too. ModifyRecipients: MAPI error ecRpcFormat (0x4b6) occurred " If I run evolution from terminal, … How to Fix Evolution bug while using MAPI to connect to some exchange server. … format or I have found that is a matter of size: Sent mail TEXT MODE: No allowed CC: Subject: 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Mail Body max accepted size [1010]: 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Only short messages in plain text could be sent.

Pleasantly, I just did a straight install over the top of the existing version, via dpkg -i, there were no dependency problems. https://bugs.launchpad.net/bugs/1073991 Title: Cannot send emails: The reported error was "Could not send message: WriteStream: MAPI error MAPI_E_CALL_FAILED (0x80004005) occurred". Tags: verification-done Edit Tag help juri (eng-juri) wrote on 2012-11-01: #1 Bug description: Using version Dev Ubuntu 12.10. 1- Confugure Evolution using exchange mapi server through mapi plugin 2- Email reception Latest is : can we use Debian package until UBUNTU will release the patch? ----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE----- Hash: SHA1 Format: 3.0 (quilt) Source: openchange Binary: libmapi0, libmapi-dev, libmapipp-dev, libmapipp0, libocpf0,

https://bugs.launchpad.net/bugs/1106471 Title: libc6-dbg:i386 can't be installed To manage notifications about this bug go to: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/eglibc/+bug/1106471/+subscriptions -- ubuntu-bugs mailing list [email protected] https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-bugs Next Message by Date: [Bug 836849] Re: Samba starts before Homepage: http://www.go-evolution.org/MAPIProvider Original-Maintainer: Debian Evolution Maintainers -------------------------------------- When trying to send message in HTML format is gives this error: The reported error was "Could not send message: WriteStream: MAPI error Cameron Smith (cameron-smith) wrote on 2013-01-14: #25 I had this problem on Ubuntu 12.10 using evolution 3.6.0-0ubuntu3, with libmapi0 1.0-2. Your feedback will aid us getting this update out to other Ubuntu users.

In either case, details of your testing will help us make a better decision. BartS (bart-steanes) wrote on 2012-11-05: #14 It appears that the evolution team have a preliminary patch for this bug here https://bugzilla.gnome.org/attachment.cgi?id=227351. (As part of bug https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=682449). Installing libmapi0 1.0-4 from the link mention in post #24 above solved the problem. Affecting: openchange (Debian) Filed here by: Jelmer Vernooij When: 2012-11-08 Started work: 2012-11-09 Completed: 2012-11-09 Target Distribution Baltix BOSS Juju Charms Collection Debian Elbuntu Guadalinex Guadalinex Edu Kiwi Linux nUbuntu PLD

Register. 10-02-2012 #1 navels View Profile View Forum Posts Private Message View Articles Just Joined! https://bugs.launchpad.net/bugs/1073991 Title: Cannot send emails: The reported error was "Could not send message: WriteStream: MAPI error MAPI_E_CALL_FAILED (0x80004005) occurred". Hassaan (kh-iftikhar) wrote on 2012-12-18: #23 goehle: Thank you very much. When i try to email and invoice from sage 50 I get and error message that says …… Description of problem: unable to send e-mail with exchange-mapi account in evolution Version-Release

Home Forum Today's Posts | FAQ | Calendar | Community Groups | Forum Actions Mark Forums Read | Quick Links View Site Leaders | Unanswered Posts | Forum Rules Articles Marketplace I'm back in love with evolution :) kmcphillips (kmcphillips) wrote on 2013-01-02: #24 Installing the libmapi0 package downloaded from http://packages.ubuntu.com/raring/libmapi0 fixed the issue.